CYCLOC – 5 SMARTE MÅTER Å OPPBEVARE SYKKELEN PÅ

CYCLOC – ENDELIG STILIGE MÅTER Å OPPBEVARE SYKLENE PÅ.

Vi har alle vært der at sykler har stått “henslengt” her og der- i boden, i garasjen, i gangen (for det er jo ikke så lenge til neste gang den skal brukes..) og alltid ender det opp med en diskusjon med din bedre halvdel om hvor stygt det ser ut, hvor rotete det er osv.

I tillegg har du jo alt utstyret du alltid leter etter når du er litt sent ute til ukas sykkeltur med gjengen.

Hvor gjorde jeg av hanskene mine? Hvor er pumpa? Ekstra slange og mini-verktøyet til å lomma?

Dere som ikke har det sånn og ikke kjenner dere igjen – dere trenger ikke lese mer, men dere andre bør absolutt lese videre:-)

Cycloc har nemlig løsningene for dere og her kan dere få litt inspirasjon og tips til hvordan du bør oppbevare sykkelen når den ikke er i bruk.

Nå kan dere gjøre alle til lags… Få ryddet opp i rotet, gi syklene den plassen de fortjener, finn utstyret og kom deg på tur tidsnok, blid mann/kone

CYCLOC OG TIVIOACTIVE SINE 5 SMARTE MÅTER Å OPPBEVARE SYKKEL OG UTSTYR PÅ:

Tell først over antall sykler..

Har du “gjemt unna noen” for kona eller mannen,  er det viktig at du har kontroll på hvilke sykler du har fortalt om slik at det ikke dukker  opp et par ekstra i denne prosessen..

– de bortforklaringene kan ikke vi hjelpe deg med.

  1. PLASSOPTIMALISERT LAGRING VERTIKALT

Veggstativ sykkel

Henger du sykkelen vertikalt på veggen sparer du veldig mye gulvplass og du får plass til flere sykler på mindre plass.

I tillegg kan det være vanskelig for andre å se hvor mange sykler du faktisk har…

sykkeloppheng

Cycloc Endo gir god støtte til sykkelen der du henger den etter forhjulet og i tillegg har den plate til bakhjulet som beskytter både dekk og vegg.

2. HORISONTAL LAGRING PÅ VEGG- BRUKSLAGRING.

Henger du sykkelen din horisontalt på vegen tar den seg både bra ut, er enkel å henge opp og ta ned og du vil også her frigjøre gulvplass.

Med Cycloc Solo får horisontal oppbevaring av sykkelen som gjør seg best når du har litt bedre plass og kanskje for sykler du bruker litt oftere.

Samtidig som du likevel ønsker å vise den skikkelig frem for alle som er innom boden eller garasjen.

I tillegg har du enkel tilgang til det utstyret du bruker mest og kan låse alt fast i Solo´en (som igjen er skrudd til veggen)

 

cycloc soloCycloc - 5 smarte måter å oppbevare sykkelen på 1 cycloc

 

3. LAGRING ETTER HUMØR OG HVILKEN SYKKEL DU HAR (BRUKT)

En annen ting å tenke på når du skal velge lagringsmetode til sykkelen din – er hvilken fleksibilitet du ønsker/trenger. Du kan også bruke flere vegghengt sykkelstativ i kombinasjon med hverandre for en optimal utnyttelse og praktisk tilnærming til den store utfordringen.

cycloc solo sykkeloppheng

 

4. LAGRING SOM SER BRA UT

En viktig ting med sykling, sykler og syklister er at det skal se bra ut. Strømper skal matche, kjedet skal være smurt, sykkelen alltid ren, razor-sharp tanlines etc. Det gjelder også når sykkelen ikke er i bruk. Det må se bra ut!

Da kan du enten velge billig-varianten fra en av billig-kjedene til den dyre sykkelen. Eller du kan velge det som står i stil til sykkelen og matcher fargene på sykkel og/eller veggen i garasjen.

Alle produktene fra Cycloc kommer i mange ulike og freste farger, som du kan se mer av her.

5. SYKKELEN SKAL IKKE LAGRES I BODEN/GARASJEN – DEN SKAL HENGES SYNLIG

Noen sykler skal selvfølgelig henge i boden eller garasjen, men du må i alle fall ha én hengende godt synlig. Med riktig oppheng kommer det til å se så bra ut at til og med din bedre halvdel synes det er mer enn ok.

Du kan til og med titulere deg som “interiørkonsulent”- så bra ser Cycloc Hero og Cycloc Super Hero ut!

 

sykkelopphengCycloc - 5 smarte måter å oppbevare sykkelen på 2 cyclocsykkeloppheng

 

Og helt til slutt må du tenke på hvordan du skal lagre utstyret du bruker aller mest. Det må være lett tilgjengelig der du trenger det – når du trenger det.

Cycloc Solo har en praktisk løsning for lagring av hjelm, hansker og mindre utstyr du plutselig trenger.

Det du også kan gjøre er å kombinere Cycloc Loop med en av de andre lagringsløsningene. Da får det et utrolig praktisk oppsett for din sykkelbod, garasje, sykkelrom eller andre steder du oppbevarer sykkel og utstyr.

Cycloc - 5 smarte måter å oppbevare sykkelen på 3 cycloc sykkeloppheng Cycloc - 5 smarte måter å oppbevare sykkelen på 4 cycloc

 

Leave a Reply

EnglishNorwegian