HVORFOR ER DET SMART Å VELGE EN SAMMENLEGGBAR ELSYKKEL?

SAMMENLEGGBAR ELSYKKEL FRA AHOOGA – ET SMART VALG!

Nå er våren her for fullt og veiene blir kostet rene for grus og rester etter vinterens glatte underlag. Mange finner da frem fjorårets sykkel og ser at den er moden for oppgradering eller utskifting. En del begynner også å bytte ut bilen med alternative transportmidler til jobb, klargjøre campingvogna eller bobilen til årets første, men langt fra siste tur og atter andre begynner på båtpussen for å være først på vannet:-)

Om du befinner deg i en av disse gruppene, eller i en helt annen, skal vi nå se litt på hvorfor en sammenleggbar elsykkel kan være et bra valg for deg!

SAMMENLEGGBAR

sammenleggbar elsykkelsammenleggbar elsykkel

Den største fordelen er selvfølgelig den åpenbare – nemlig at den er sammenleggbar… den tar liten plass.

Fra en fullverdig elektrisk sykkel med 20″ hjul, 8 gir og lang rekkevidde til en kompakt, sammenbretta, plassbesparende og dekorativ “gjenstand” på 10 sekunder.

Mer praktisk blir det jo ikke. Du kan enkelt sette den under pulten på kontoret, i gangen eller ta med den på båten, i bilen eller i campingvogna og bobilen. Når den tar liten plass (85 x 74 x 30 cm) og er lett (16 kg) velger du oftere å ta den med deg enn å la den være igjen hjemme.

REKKEVIDDE

Med litt elektrisk motorhjelp øker du rekkevidden din betraktelig. Nå flyr kilometerne og milene avgårde lett som bare det. Om du har en rekkevidde på 65-70 km på din sammenleggbare elsykkel blir området du kan utforske veldig mye større enn du eller hadde nådd.

Hvorfor er det smart å velge en sammenleggbar elsykkel? 3 sammenleggbar elsykkel

KOM I BEDRE FORM

Selv om du har en elektrisk motor betyr ikke det at du trenger å bruke den hele tiden. F.eks. med en Ahooga Folding har du 5 ulike nivåer på motorhjelpen og du kan gå fra ingen hjelp til mye hjelp. Noe som betyr at selv med en sammenleggbar elsykkel er det mulig å få litt mosjon.

Legger du til at du oftere kommer deg ut i frisk luft, har du jo nærmest et kinder-egg.
Et godt tips er å være aktiv i bruk av motorhjelpen- skru den f.eks. av i en kilometer, 2 stolper eller en distanse som passer for deg å sykle uten motorhjelp. Eller bruk nivå 1 eller 2 så ofte som mulig (ref. også punktet om rekkevidde).
Det gjør at du “lurer” deg selv til å sykle litt mer enn du kanskje hadde tenkt i utgangspunktet:-)

 

I tillegg er det en del bruksområder/steder der det øker opplevelsen å ha en sammenleggbar elsykkel.

I BÅTEN

En sammenleggbar elsykkel er perfekt i båten. Den tar liten plass, veier lite og gjør at du har mye større frihet når du har lagt til kai.

På 10 sekunder er du klar til å “sykle” til butikken for å handle kveldens middag eller til restauranten fordi du ikke gidder å lage mat selv.

Om du har handlet eller spist litt mye, gjør ikke det noe – en sammenleggbar elsykkel gjør at du ikke behøver å slite deg ut på vei hjem uansett:-)

sammenleggbar elsykkel - perfekt i båten

I CAMPINGVOGNA OG I BOBILEN

På samme måte som når du er ute i båt, er plassoptimalisering viktig når du er på ferie/tur med campingvogn eller bobil. Samtidig er det viktig med rekkevidde slik at bevegelsesområdet ikke blir begrenset til opp og ned til campingplassbutikken.

Med motorhjelp kommer du deg enkelt inn til nærmest by, kjøpesenter, butikk, den litt finere restauranten og du kommer deg også til den stranda som er litt lenger unna og de andre ikke orker å sykle til.

Du har kanskje sykkelstativ bakpå bobilen eller på draget på campingvogna og da behøver du selvsagt ikke legge sykkelen sammen.

Og kanskje skal du ha med deg litt fler enn 2 sykler og da blir det fort trangt på sykkelstativet og da er igjen en sammenleggbar elsykkel et optimalt valg. Da kan du ha ungene eller barnebarnas sykler på stativet og de andre sammenlagt i vogna/bobilen eller i “garasjen”.

Leave a Reply

EnglishNorwegian