Vi (som mange andre) HATER COVID-19 (og vi er ikke så glad i kinesisk nyttår heller)!!

Vi er ikke aleine om dette, og mange av våre kolleger i bransjen kommer til å merke lange leveringstider, mangel på varer etc. utover i året, men akkurat nå føler vi det er litt ekstra urettferdig for oss, våre produkter, våre forhandlere og våre kunder..

Saken er nemlig den at Covid-19 og følgene etter nedstengningen i fjor har skapt store negative ringvirkninger som påvirker oss i 2021. Varene vi skulle fått fra Küat fabrikken i november/desember har fortsatt ikke kommet og det viser seg at ikke de kommer i februar heller – for det sendes jo ikke varer ut fra Kina før kinesisk nyttår er feiret ferdig….
Det siste har vi for så vidt visst et par uke, men har måttet bruke tiden på å planlegge for hva vi skal gjøre denne sesongen. Store deler av bestillingen var skistativ til årets vintersesong og resten var sykkelstativ til sommersesongen. Og om ikke det var nok med en rein forsinkelse, viser det seg at vi får mye mindre volum enn bestilt og vi får heller ikke alle varene vi har bestilt.

Slik det ser ut nå håper vi å få varene til Norge i midten/slutten av april.

Vi skulle nok ønske de hadde brukt norske myndigheters vaksinefordelingsstrategi – der alle fikk “like deler” av tilgjengelig volum og sendte ut fortløpende, men sånn er det dessverre ikke. Og når frakten i tillegg har steget rimelig mye – så blir det sånn det blir..

Så hva betyr dette egentlig for våre forhandlere og kunder når det gjelder ski- og sykkelstativ fra Küat for 2021:

  • Det kommer dessverre ingen flere skistativ til Norge før vintersesongen er over… Fordelen er at vi har fortsatt noen på lager – så skal du sikre deg et lønner det seg å være kjapp på avtrekkeren.
  • Sykkelstativ som er forhåndsbestilt (og vi skulle levert ut i februar) kommer ikke før i april.
  • Vi får dessverre ingen – 0 – +2 påbygningsdeler, noe som betyr at årets Küat sykkelstativer kun kommer med mulighet for 3 sykler bakpå.
  • Totalt får vi 72 sykkelstativ for hengerfeste fra Küat i 2021 sesongen (mot en bestilling på flere hundre…). Et titalls av disse er allerede forhåndsbestilt, så vi har i underkant av 50 tilgjengelig. Så skal du sikre deg NV 2.0, NV 2.0 BASE eller Sherpa til årets sesong- bør du stikke innom en av våre forhandlere eller legge en bestilling her.
    • Fordelen er jo at nå blir de ekstra, skikkelig eksklusive…
  • Küat TRIO (for takmontering) får vi ca. 80-100 stk. av, så også her gjelder det samme som over – Forhandler eller kjøp her.
  • Til dere som har forhåndsbestilt: Dere er selvfølgelig sikret et av de stativene som kommer inn. Dersom dere har bestilt for 4 sykler, vil vi dessverre ikke kunne levere dette i år, men kan levere for 3 sykler. Vi kontakter dere når det nærmer seg for en avklaring om dere fortsatt vil ha..

Om dere har spørsmål til dette, enten dere forhandler eller sluttkunde, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss.

Selv om ikke alt går som planlagt kommer vi selvfølgelig til å gi full gass også i 2021!!

Leave a Reply