HER FINNER DU EN OVERSIKT OVER DE MERKENE VI DISTRIBUERER. ER DU FORHANDLER OG ØNSKER Å SELGE NOEN AV VÅRE PRODUKTER I DIN FANTASTISKE BUTIKK? TA KONTAKT. ER DU KUNDE OG ØNSKER Å KJØPE DISSE? TA KONTAKT MED OSS SÅ SKAL VI GUIDE DEG TIL NÆRMESTE FORHANDLER.

Küat Racks 

Sykkel- og skistativ fra amerikanske Küat. Vi er den første, og foreløpig eneste, som importerer disse til Europa.
Dette er skikkelige saker som passer tøffe norske forhold – alle produktene kommer med livstidsgaranti og er perfekt for den krevende brukerene som vet å sette pris på kvalitet og det å ha “noe ekstra”.

BIKEWORKX #ITWORKX

Bikeworkx har sitt utspring i Praha, Tsjekkia og leverer smøremiddel for alle forhold, oljer til bremser og dempere samt rensemiddel, polish og litt annet stash. Her har kjemikerne virkelig slått til og laget noen av de neste produktene på markedet. Dette er velprøvde og rett og slett dritgode produkter som også passer godt for nordiske forhold.

SKINALP

Skinalp gir nytt liv til det som blir til overs etter produksjon av skifeller. Beltene, og resten av produktene, er håndlagde i Italia (Aosta-dalen) og ser bra ut.

Beltene er one-size (120cm) Skinalp samarbeider bla med POMOCA og får mye av overskuddsmateriale fra deres produksjon. 

I tillegg til stilige belter produserer de også kortholdere og nøkkelringer – alt i freshe farger og funksjonell design.

CIRRUS CYCLES

Kinekt fra Cirrus Cycles er setepinner og styrefremspring MED demping! Disse sørger for at ALLE får en mer behagelig sykkeltur. E-syklist, terrengsyklist, stisyklist, grussyklist, landeveissyklist, bysyklist, sykkelpendler, tandem, ungdom, tjukksykkel – you name it – mer komfort til alle.

GUTR SWEATBAND!

Svettebåndet som aldri gir opp eller blir gjennomvått. Passer perfekt til sykling, løping, langrenn, padling, klatring og alle andre aktiviteter der du kan risikere å få svette i øynene.